Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2013 16:02 - Отново човек се самозапалил сега пред президенството
Автор: tolstoist Категория: Политика   
Прочетен: 690 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 13.03.2013 16:29


Слепи и глухи оядени и покрити с евро и долари и кръв висши политици и дипломати-ВСИЧКИ СТЕ УБИЙЦИ НА НАРОДА СИ! Не се стоите зад точки и запетаи на идиотските ВИ лобистки закони а приемете веднага всички справедливо-морални ЧОВЕШКИ искания на ПРОТЕСТИРАЩИТЕ-жертви на геноцидната ВИ политика!

Човек се запали пред президентството 

Снимка: offnews.bg

Човек се запали пред президентството около 13:30 ч днес. По информация на OFFNews той се казва Димитър Димитров. Името съвпада с обявените от СДВР инициали Д.Д. и с паднали от дрехите му визитки, на които е изписано “Димитър Димитров – ковано желязо”.


От СДВР потвърдиха за инцидента, за който получили сигнал в 13:35 от служители на НСО. Пострадалият е на 51 години, съобщиха от полицията. Той живее в София и има рбаотилница за ковано и вито желязо извън столицата.

От охраната на президентството и преминаващи граждани са реагирали веднага и са успели да изгасят мъжа. Линейка веднага го е откарала от мястото на инцидента - фонтанът пред президентството. По първоначални данни изгарянията са по лицето и ръцете. 


51
-годишният Димитър Димитров, който се самозапали пред президентството, е в много тежко състояние.
Той е в противошокова зала на Клиниката по изгаряни в „Пирогов“, на апаратно дишане. Мъжът е получил 25% изгаряния и не е в съзнание, съобщиха от здравното ведомство.

Към 13.30 часа днес той се заля с бензин до фонтана до президентството. Трима гардове на НСО успяха да се намесят и да угасят огъня.

Димитър Димитров е с изгаряния по цялата глава, шия, гърдите, част от врата и пръстите на двете ръце, съобщи проф. Огнян Хаджийски, началник на Клиниката по изгаряния в болница "Пирогов".

Състоянието му се утежнява от това, че той е вдишал от токсичните газове и пушеците.

Преди 15 дни пациентът е бил с инфаркт, лекувал се е в Трета градска болница. Всички това утежнявало прогнозата за живота на пострадалия.
Самозапалилият се мъж е с опасност за живота
 
Медицинските екипи полагат всички необходими грижи за лечението му. Самозапалилият се мъж е интубиран, сложен е на специално легло. Той е на системи и на обезболяващи.

Лекарите утре ще преценят дали да престъпят към операция. При постъпването му в болницата 51-годишният Димитър не е казал нищо, освен че го боли и му се пие вода.

Охранители от НСО са станали неволни свидетели на случая днес в ранния следобед. Мъжът е бил в района на шадравана до сградата на президентството, като по никакъв начин не е показвал, че има намерение да се самозапали.

Изведнъж трима от охраната на президентството чуват силен вик и на секундата тръгват към него.
Служителите на НСО са реагирали незабавно и с помощта на пожарогасител са успели да погасят пламъците.

За по-малко от месец това е четвъртият случай на самозапалване на хора. Първият беше във Велико Търново, където мъж на средна възраст се запали на пешеходна пътека и почина на път за болницата. 36-годишният Пламен Горанов се самозапали пред Община Варна в знак на протест, след което и той почина.
В Раднево пък се самозапали 53-годишният Венцислав Василев, който също почина в края на миналата седмица.


Тагове:   България,


Гласувай:
1



1. dedenze - Убииците нямат чувства !
13.03.2013 16:19
Явно подобни действия и новини ще бъдат вече ежедневие !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tolstoist
Категория: Политика
Прочетен: 2084128
Постинги: 1631
Коментари: 412
Гласове: 1176
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930