Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2013 17:06 - Кой подпали Пламен?-Ивайло Зартов
Автор: tolstoist Категория: Политика   
Прочетен: 1096 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 07.03.2013 17:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кой подпали Пламен?


/Поглед.инфо/ Поклон пред паметта му.
Прокуратурата образувала преписка срещу неизвестен извършител за подбудителство към самоубийство. Същите тези прокурори, които 23г. бяха и все още са част от престъпната шайка, ограбила България, сега ще търсят виновника за самоподпалването на Пламен Горанов.

Дали ще намерят подбудителите?

Ще разпитат ли свидетелите?

Защото има около 7 млн. свидетели на геноцида в България. Всички знаем кой подпали Пламен Горанов. Държавната ОПГ - организирана престъпна група. Бандата, която си открадна държава.

Ето ги подпалвачите:

1. Олигарси и местни феодали. Пламен сам посочва групировката ТИМ от Варна, свидетелите ще добавят от всеки български град местните изедници. Например, в Бургас - доказаният със съдебно решение блудник Тонко Фотев, който коли и беси в града 12г. при управлението на зависимите Йоан Костадинов и още 6г. при Димитър Николов. Първият е от БСП, вторият от ГЕРБ. Така е навсякъде, така е в цялата държава. Герговци, Миневци, Баневци...

2. Политици, назначени от първата група подпалвачи. Двадесет и три години ни се подават предварително подредени и проверени слуги на монополистите. Това са всички, участвали в управлението-грабеж, без изключения.

3. Магистрати, корумпирани и зависими прокурори и съдии.

Това са трите групи подпалвачи, те запалиха Пламен. Те приватизираха България, те са виновни за мизерията, за бедността, за геноцида. „При отсъствие на справедливост, Държавата не е нищо друго, освен разбойническа шайка, а самите разбойнически шайки са миниатюрни държави. Разширила областта на влиянието си, добрала се до безнаказаност шайка се нарича държава.” Думите са на Аврелий Августин (354-430). Откъде ли е могъл да знае, че мафията ще си има държава?

Но има още една четвърта група, без която не би могло да се осъществи подпалването. Това са немите свидетели. Малодушните робски душички, които 23г. виждат какво става, но мълчат. Тези, които не смеят да се опълчат на камшика. "Смелите" на маса и под юргана, но гледащи надолу в земята, когато до тях се извършва поредната несправедливост. Тези, които се правят, че чуждата болка, чуждото нещастие не ги засяга. А в деня, когато местният феодал разбие тяхната врата, пребие, изнасили и ограби тях самите и семействата им, те хленчат. Никой не им бил помогнал, никой не ги бил защитил, всичките им съседи и приятели гледали в земята, докато тях ги унищожават. Без тази група от роби първите три групи не биха сторили нищо. Нямаше Пламен да изгори. Нямаше всеки ден да се самоубиват българи, смазани от нищета и безнадежност.

Въпросът е колко още пламъци трябва да лумнат от човешки тела, за да се пробудят робите и да осъзнаят, че няма чужда болка. Няма чужда мъка.

Всичко се случва, защото ние го позволяваме.

Ние сме разрешили на подпалвачите да запалят семействата ни.

Ние сме разрешили на подпалвачите да запалят Родината ни.

Кой подпали Пламен?


   Ивайло Зартов


Тагове:   България,


Гласувай:
6



1. sande - Следствието е приключено, забравете!
07.03.2013 17:27
Прав си, Ивайло. Прав си. Добре си ги посочил.

Но това няма да трогне никого.

Вечерта всички ще си налеят вино. И наздравици може даже да вдигнат.

Животът продължава. Карнавалът също.
цитирай
2. kostadin - Не сме го запалили ние -народа на...
07.03.2013 17:36
Не сме го запалили ние -народа навярно си искал да кажеш.Запали ли са го тези ,които когато ни обясняват какво е демокрация ,казват ,че е диктатура на мнозинството ,но след това заемайки властова и законова позиция въвеждат представителната демокрация ,при която закон може да се приеме и с около 30% от депутатите,а партия победител или президент може да си говори ,че са взели властта с огромен процент от гласувалите ,но не и от общия брой на имащите право на глас..Това е фалшификацията против ,която възропта до смърт Пламен.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tolstoist
Категория: Политика
Прочетен: 2084120
Постинги: 1631
Коментари: 412
Гласове: 1176
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930