Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2017 22:09 - Полша PM: Европа, се повиши от колене, Отхвърляне на Новия Световен Ред
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 963 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 28.05.2017 22:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Полша PM: Европа, се повиши от колене, Отхвърляне на Новия Световен Ред
27 май 2017 Baxter Дмитрий Новини , Свят

image


Консервативен министър-председател на Полша Беата Szydło отвърна на удара със силни думи в сряда в отговор на заплахите от Европейския съюз да принуди страната си да приемат мигранти или са изправени пред огромни глоби.

"" Полша няма да изпращате на някой от изнудване от страна на Европейския съюз "", Szydło заяви по време на парламентарен дебат, като добави, че нейният народ няма да подкрепят " глобализъм ", или да се придържат към идеалите на Новия световен ред.

Според към Szydlo, на "" лудостта на елитите Брюксел "" трябва да се противопостави на всяка цена. Съдбата на децата на Европа е заложено на карта.

Извличането на радикалната ислямска терористична атака, която уби 22, предимно деца, и бяха ранени десетки други в концерт на Ариана Гранде в Манчестър тази седмица, християнската Премиерът каза, че имаше смелостта да извика политическия елит на ЕС за тяхната "" безумие "" ,

Двама полски граждани са сред загиналите в понеделник през нощта атака в Манчестър.

"" Къде отиваш, Европа? Ставай от коленете си. Махай се от вашата летаргия. В противен случай ще се плаче всеки ден за вашите деца "", предупреди тя, като посочва, че Полша няма намерение да приеме Брюксел, наложени мигранти.

Szydło също обвини либералите в Полша в подкрепа глобалист мигрант политика на ЕС, и по този начин "" ще ръка за ръка с тези, които се отбележи пистолет в Европа, при всички нас. ""

Twitter Ads info & Privacy  

Полша е гледал като съседна Германия е залят от милиони последните мигрантите, както и министър-председател Szydlo е решен да се избегнат проблемите, които идеологията на мултикултурализма е причинила в Германия и в други части на Европа.

Mariusz Błaszczak, министър на вътрешните работи, остана с позицията на министър-председателя в сряда, въпреки Европейския съюз заплашва правни действия и тежки финансови санкции срещу Полша за отказ до петите на имигрант линия.

Заявявайки, че приемането на имигранти ще " със сигурност е по-лошо за Полша ", отколкото с лице наказание ЕС, Błaszczak каза държавното радио, че " сигурността на Полша и на поляците" е заложено на карта, съставяне на връзка между масова миграция и терористични атаки в Европа.

заплахи Брюксел

ЕС предупреди Полша, че те имат до юни да отвори границите си и да започне приемането на бежанци - или са изправени пред тежки финансови санкции.

Димитрис Аврамопулос, със седалище в Брюксел еврокомисарят по миграция, заяви: " Призовавам Полша и Унгария, които не са преместени един човек ... да започнете да правите така в момента.

Ако не бъдат предприети действия до тях, преди следващия доклад през юни, Комисията няма да се поколебае да се възползва от правомощията си по договорите и да се отворят процедури за нарушение ."

Но министър-председателят Беата Szydło се оставащото предизвикателно в лицето на Брюксел. Тя смята, че финансовото наказание е по-добре, отколкото да губи националната идентичности подлагане нейните хора към проблемите на масова миграция.

Тя заяви на пресконференция, че Полша няма да бъдат обект на тормоз от страна на Европейския съюз, за ​​да приемат култа към културното многообразие, като посочи, че не е имало официално споразумение за задължителни квоти.

Министър-председателят каза още, че европейците от всички националности в момента са от критично значение за задължителна програма за масова миграция на Европейския съюз.

А критично отношение към механизма на мигрант преместване става все по-широко разпространена в Европейския съюз ", каза тя, според към преводи от държавния телевизионен оператор Полша Радио.

Полша не може да приеме бежанци. "




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740187
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031