Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2017 22:09 - СВИРКАЙТЕ СИ!
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 422 Коментари: 0 Гласове:
0



Опитват се да ни внушават, че държавата се тресяла от скандали.
И какво е станало?

Главният прокурор отишъл да пие кафе със стари приятели и единият се опитал да го употреби за личен интерес, но получил отказ. 
Браво на главния прокурор! Така се защитава авторитета на институцията, която представляваш!

Но защо тогава някакви искат оставката му? Упрекват го, че отишъл да пие кафе, вместо да го похвалят, че е отказал услуга на приятел? 
Доста обратна логика забелязвам тук.

Правата логика обаче ми напомня, че всъщност не държавата, а същите тия “някакви” се тресат, защото не можаха да влязат в парламента. Проблемът си е техен, нека бъдат така добри и да не ни занимават с измислени проблеми. 
Ако някой смята, че животът на главния прокурор трябва да представлява сноване само от службата до дома му - и то под конвой, много му е бедно въображението да си представи колко различни начини има човек да установи незабелязано контакт с него. Стига да иска.

Същата тази обратна логика обаче най-неочаквано я използва лидерката на неспечелилата изборите БСП, за да продължи прочистването на старите кадри в партията си. 
Според мен най-важното, което старият социалист Гергов ни каза по този повод, е следното:

“Едно Бюро, което тотално обслужва председателя и няма мнение по въпросите и просто се е обърнало на една говорилня с тези млади хора вътре, е много рано да бъде бюро на една столетница-партия. Освободиха се и се установиха много водещи фигури в партията. Те просто като валяк ги прегазиха. Аз не съм участвал в това нещо.”

Ръководство на политическа партия – “говорилня с млади хора вътре”?
Да сме чували подобно нещо да се е случвало наскоро в друга партия?

Случи се, направи го Радан Кънев с ДСБ. 
Обяви смяна на поколенията, вкара в партията си себеподобни - жертви на образованието от времето на прехода, внуши им, че са не само млади, но и умни, и стой, та гледай глупости на търкалета и тяхна си “логика”, обратна на елементарната логика – като например “опозиция в управлението”.

Интересно съвпадение, вече много ми дойде. Да идват професионалните анализатори, аз се отказвам.

Няма да се откажа обаче да ви кажа, че и да натъртя – не се връзвайте на онези, които по всякакъв начин се опитват да ни лазят по нервите и да ни вдигат адреналина. Не се вълнувайте нито от грубиянско държание, нито от обиди. Няма за какво да се нервираме. Бъдете умни и възпитани и не отговаряйте със същото. Подминавайте или ги иронизирайте, както прави Бойко Борисов.

Целта им е да ни изнервят, защото изнервените хора правят много грешки.
С една дума - свиркайте си!




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909530
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930