Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2013 21:17 - Сърбия в опиянение от глупостта и продажничеството на еничарите-македонисти
Автор: tolstoist Категория: Политика   
Прочетен: 869 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 29.01.2013 21:29



"Сърбия е най-добрият приятел на Македония!"
Това декларира сръбският премиер Дачич в Скопие
28 яну 2013 11:09

"Сърбия е най-добрият приятел на Македония!"
Ивица Дачич.

Премиерът на Сърбия Ивица Дачич заяви в Скопие, където е на посещение, че Сърбия няма никакви териториални, културни или каквито и да са други намерения или претенции към Македония. Напротив, Сърбия желае да продължи да бъде най-добрият приятел на македонския народ и македонската държава, каза Дачич, цитиран от сръбската телевизия РТС.

В реч на тържество по повод 27 януари - Деня на свети Сава, който македонското правителство обяви за национален и държавен празник на сърбите в Македония, Дачич заяви, че Сърбия и Македония може и да са имали неразрешени въпроси, но той е сигурен, че никъде другаде няма по-голямо разбиране за общите проблеми на сърбите и македонците, отколкото в Македония.

„Тук в Македония искам да кажа това, което е казвал и Свети Сава – обичай ближния си, а ние нямаме по-ближен от сърбите и македонците и останалите народи от бивша Югославия“, каза сръбският премиер.

„Тук, в Македония имаме повече от очевиден пример как може да се подобри приятелството и взаимното разбирателство, тъй като споделяме общо минало, но и визия за бъдеще в ЕС“, изтъкна Дачич.

Той изтъкна, че Сърбия е готова да работа със своите съседи и с Македония за осъществяването на тази европейска визия.

Реч произнесе и македонският премиер Никола Груевски, който се съгласи, че двете държави работят за подобряване на двустранните политически, икономически, културни и всички други отношения.

Груевски изтъкна изключителния принос на изтъкнати сърби за развитието на Македония. Те според него са част от македонската мултукултурна и мултинационална мозайка и част от общите ценности. Той благодари за ангажимента на сърбите в Македония, от който всички граждани имат полза.

Днес в Скопие предстоят срещи на Ивица Дачич с премиера на Македония Никола Груевски и с председателя на парламента Трайко Веляновски. Дачич ще положи венец на паметника на героите на Македония.


Тези герои на Македония са се борили срещу сръбския мъчител и окупатор на Македония.Жалко че лъжата и наглостта са на почит чрез насилие и манипулации и в Македония и в България.Нормални хора не биха търпели това национално и социално унижение на цял народ-български.Там в Македония ни тъпчат сърбомани-македонисти,тук в България силоваци-мутри-убийци в едно с чуждите банки.



Тагове:   македония,


Гласувай:
3



1. sande - Сърбия продължава да държи Р Македония в подчинено положение, благодарение на ...
31.01.2013 17:48
... благодарение на продажните сърбомани и македонисти. Власите имат запазено място.

Бартерна сделка - независимост срещу ... зависимост.

Преходът в РМ и цялата трансформация на системата бе извършен на този принцип. Икономическата власт - на предани хора - сърбомани. Политическата власт - на същия принцип.

Всичко - учреждения, министерства, митници, банки, дипломация, учебно дело, туризъм, медии, всякакви служби и службици - само на преданите хора. Другите - къш! Да го духат

При едно единствено условие: Не на България! За 100 години напред! Вечно!
Траен брак по сметка. Гаден, отвратителен.

Всичко се следи под лупа от УДБА и македонската Безбедност.

Законът на омертата.

Мъртва хватка!

А народо? Народо си кюти, навежда се ниско и живеее ден за ден.

Албанците? Те са отделна тема. Те си имат собствен интерес, Рамковия договор от Охрид, всичко е бинес за тях, важното е тяхното да не се губи и колкото по е калпава и паянтова държавата, толкова по-добре.

Надежда всяка тука оставете!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tolstoist
Категория: Политика
Прочетен: 2073759
Постинги: 1631
Коментари: 412
Гласове: 1176
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031