Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
25.09.2017 05:54 - ПОЛОВИТЕ АТЛЕТИ НА ЗОДИАКА | SuperAstro.net/blog
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 466 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.09.2017 05:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                              КОЙ СЕ ПРЕДСТАВЯ НАЙ- ДОБРЕ В СПАЛНЯТА




image

 

Има много хора, които се отличават пред останалите като страхотни любовници, докато всичко останало в живота им все нещо куца.

Кои са тези хора според астрологията?

Овен

Когато сме с представители на тази зодия, трябва да се подготвим за незабравима нощ. Те искат да бъдат този, който никога няма да забравим, и най-често се случва точно това.

Можем да отклоним вниманието си от сексуалната им мощ с мисли за това, как не са се появили на втората среща или как са напълно несъгласни с всичко, в което някога сме вярвали, и показват това по безспорен начин.

Добре е да запомним, че Овните винаги са прави, така че след горещия секс, трябва да бъдем готови да чуем историята на живота им и да разберем, че без значение какво сме научили в този живот, техният опит е много по-голям.

Близнаци

Много хора, родени под знака на Близнаците, са добри в това да доставят удоволствие на другите. И това се проявява най-добре в спалнята, където типичният Близнак иска да знаем, че се грижи за удоволствието ни.

Това може да е много съблазнително в началото, докато Близнакът реши, че иска да ни направи по-добър човек, дори ние да не смятаме, че в нас тлее някакъв проблем.

С тези си действия Близнаците вярват, че ни помагат и всичките им усилия целят да ни спасят от самите нас. Именно това е сред основните фактори, които им пречат в другите области на живота.

Скорпион

Колкото и умели любовници да са представителите на тази зодия, трябва да имаме предвид, че нашето удоволствие не е целта им.

Скорпионите са доста мотивирани на сексуалната сцена, както и в доставянето на удоволствие на самите тях, и могат да бъдат много добри в това да доставят удоволствие и на нас. То обаче винаги е второстепенно.

Те не се интересуват дали ги одобряваме, защото имат достатъчно самочувствие за двама ни. Този вид арогантност може да ги направи още по-привлекателни, което е знак, че в дългосрочен план ние наистина не сме от особено значение.

Рискът да разбият мечтите ни е много голям.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

www.SuperAstro.net

Save



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199275
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575